zondag 4 augustus 2013

Zomers kaartje

Onlangs kon ik een tweedehandse stempelset van Stampin' Up op de kop tikken. Stampin' Up is een Amerikaans 'merk' van scrapbookspullen die helaas niet in België verkocht worden. Wel in Nederland, maar ook daar mogen alleen Nederlanders kopen :(  Maar gelukkig bestaan er tweedehandssites en zo raken ook de Belgen onder de scrappers wel eens aan Stampin' Up spullen :)

Dit kaartje heb ik ermee gemaakt:


Tijdens deze vakantie ontbreekt het me niet aan zin om te scrappen maar helaas wel aan plaats! Vandaar dat er nog niet veel gepasseerd is op mijn blog de laatste tijd. Nu dochterlief en ik heel de tijd samen thuis zijn is er strijdt om de tafel waarop het scrappen moet gebeuren.
Dochterlief die palmt heel de tafel in met een heus Playmobil dorp waardoor er voor mama geen plaats meer over is :(  En wat doe je dan als mama, je dochter voorrang geven en je hoofd breken over een mogelijk oplossing om te kunnen scrappen (zonder dat er een veranda moet worden aangebouwd of een zolder moet worden verbouwd enzo). Mààr... misschien heb ik een oplossing gevonden! Als het zo is, laat ik het nog weten ;)

Verder heb ik de laatste tijd wel wat spulletjes besteld waar ik nu (ongeduldig) op zit te wachten. Lastig dat dat toch kan zijn hé, dat wachten ;) 

Dus binnenkort krijgen jullie meer te zien!

2 opmerkingen:

  1. benieuwd welke oplossing je in petto hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je ook aan Stampin' Up! spullen geraakt op deze manier. Mail mij eens, ik heb wellicht een oplossing voor je probleem. Ik ken het ;-)

    BeantwoordenVerwijderen