woensdag 11 juli 2012

Moeder & baby

Aangezien de zomer op zich laat wachten en je buiten niet veel kan doen zonder nat geregend te worden, houden we ons dan maar binnen bezig :) Scrappen is een ideale hobby bij dit weer waardoor ik jullie weer eens een paar pagina's kan laten zien.


Deze pagina heeft mij echt uren werk gekost! Niet om hem te maken op zich maar al wat er aan vooraf gaat... Voor deze pagina had ik eigenlijk heel snel papier gevonden dat me aansprak voor bij de foto's. Maar iéts klopte er ergens niet... Geschoven en geschikt met het papier, toch nog eens een ander papiertje erbij genomen om dan toch weer bij mijn eerste keuze te komen... Na véél wikken en wegen kwam ik tot de conclusie dat de foto's matten met rood papier dat 'iéts' wat niet klopte zou oplossen. Toen werd het een stuk leuker om de eindcompositie te bepalen ;) Zo kon ik dan toch een pagina afwerken waar mijn bolle buik met de laatste uren dat zoonlief er nog in zat , centraal staat :)


Na de 'moeilijk bevalling ' van de vorige pagina, ging de pagina over onze pasgeboren zoon gelukkig een heel stuk vlotter! Alleen de titel was jammer genoeg een probleem :(  Nu had ik passende letters in huis maar toen ik ze uit het doosje haalde zag ik dat ze niet bruikbaar waren...


In het doosje zit telkens het alfabet in 3 verschillende kleuren. De lichtblauwe die ik wilde gebruiken waren echter zo goed als allemaal beschadigd zoals je op de foto kan zien :(  Geen titel dus... Hopelijk hebben ze nog zo'n doosje in de winkel en kan ik ze ruilen tegen onbeschadigde exemplaren.

1 opmerking: