donderdag 22 maart 2012

Scrapperdescrap

Jaja, schoonma en ik hebben de laatste dagen al vaak samen gezeten om te scrappen :)
Zondag gewoon thuis, maandagavond naar de scrapbookclub voor de eerste keer en gisterenavond was er nog een extra les voorzien.

Om de 2 weken kan je op maandagavond of dinsdagnamiddag naar de scrapbookclub gaan. Je betaalt 5 euro en mag al het aanwezige materiaal gebruiken, je kan tips en advies vragen aan de anderen, je krijgt een drankje en je kan papier en embellishments aankopen met korting voor de club van start gaat. Interessant toch?
Deze 2 kaartjes heb ik maandagavond gemaakt:Gisterenavond was er een extra les voorzien waarbij we een uitschuiftechniek konden leren. Iedereen van de groep was meteen enthousiast toen we over de extra les hoorden want het is echt leuk! Kijk maar...Als je aan het witte uiteinde trekt, klappen de flapjes één voor één open. Mijn pagina is nog niet af, het is de bedoeling dat er kleine fotootjes op de flapjes komen. Het witte uiteinde kan je wit laten of bekleven met papier en daar je tekst zetten. Ik heb fijne strookjes papier gebruikt om de tekst van de verschillende fotootjes te scheiden.

Verder heb ik ook mijn pagina van Lilly ingediend om mee te doen aan de scrapbookwedstrijd. Je kan van alles winnen dus we kunnen maar proberen hé :)

2 opmerkingen:

  1. oh, ziet er echt leuk uit, knap hoor. En die uitschuifpagina is idd wel leuk, benieuwd naar het eindresultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk! En je leert weer veel mensen kennen!!

    Leuke kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen