donderdag 8 maart 2012

Scrapbookles 4

Gisteren was het alweer de voorlaatste scrapbookles. Vorige week had de lesgeefster ons gezegd dat we gewoon 3u zouden mogen werken. Ze had ook gevraagd om een foto mee te brengen waarvan het niet meteen duidelijk was waarover het ging. Gelukkig had ik toch één zo'n soort foto liggen ;)

Ik dacht dat we gewoon 3u zouden mogen werken aan hetgeen we wilden maar dat was niet helemaal de bedoeling... We mochten eerst papier gaan uitzoeken voor bij onze foto maar daarna kregen we een opdracht!
Ieder van ons kreeg een blaadje met daarop een aantal technieken en materialen die we moesten gebruiken in de opmaak van onze pagina. Dat was eigenlijk heel tof om te doen!

Volgende week moeten we dan allemaal onze pagina voorstellen en uitleggen welke technieken en spullen we gebruikt hebben, wat er moeilijk was, wat er leuk was, ... en we krijgen examen! ;)

Mijn pagina is nog niet af, ik had een opdrachtje waar wel wat werk in kroop dus ik zal hier thuis nog wat verder moeten werken. Volgende week laat ik jullie het eindresultaat zien maar hieronder licht ik al een tipje van de sluier op ;)Voor mijn dochtertje had ik een het onderstaande gekocht om mee te knutselen:


Een uiltje dat ze met zijdepapier kan beplakken (deco patch techniek). Maar ze was minder enthousiast dan verwacht. Ze vond het maar niks dat ze die uil helemaal in één kleur zou moeten beplakken en heeft besloten om hem te beschilderen inplaats. Dat zou véél mooier zijn volgens haar :) Geen probleem, mama heeft ook nog een projectje klaar staan waar het zijdepapier van pas zal komen...


4 opmerkingen:

 1. Toch kunnen gaan dan naar de les! Benieuwd naar het resultaat van je foto en je zijdepapier (al heb ik zo'n vermoeden wat je met dat laatste van plan bent). Haha die Flore toch... Maar ergens heeft ze toch gelijk vind ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die decopatch is echt leuk. Ik heb ook die yoghurtpotjes al beplakt met zijdepapier. Super mooi om theelichtjes in te branden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Fran: ja, de bedoeling van mijn potjes en zijdepapier is niet echt een moeilijk te raden hé ;) Van mij mag Flore die uil versieren zoals ze wil, met of zonder zijdepapier, het zal haar creatie zijn :)

  @ Tyra: dat is hier ook de bedoeling van de yoghurtpotjes :)
  Decopatch lijkt me echt een handige techniek om leuke, zelfgemaakte cadeautjes te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar het resultaat van de foto.
  Deco patch is echt wel leuk maar vind het wel leuk dat Flore zelf een idee heeft om de uil te bewerken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen