zaterdag 12 november 2011

Hobbyruimte

Ik droom van een eigen hobbykamer in huis. Helaas is er geen geschikte ruimte meer beschikbaar daarvoor en moeten we het anders oplossen. Tot nu toe stonden mijn spullen her en der in huis, in 'tijdelijke' opbergdozen en doosjes die niet ideaal waren qua formaat. Het was dan ook niet makkelijk om ze een goede plaats te geven.

Toen ik samen met de 2 dames van het haakforum naar de hobbybeurs in Mechelen ben geweest, zag ik iets heel interessants bij één van de dames thuis. Haar living is ook haar 'hobbyruimte' net zoals hier maar ze had wel een heel handig opbergsysteem voor de kleine spulletjes!
Toevallig stond er op de hobbybeurs een stand waar ze opbergboxen en -systemen in alle kleuren en maten verkochten. We hebben even staan kijken naar een aantal prijzen en blijkbaar kon ik dit systeem ook in de Makro krijgen en zelfs goedkoper.

Vandaag zijn we dus naar de Makro geweest en daar stond idd het opbergsysteem dat ik wou! :)


Alle bakjes kan je apart eruit halen en zijn voorzien van een dekseltje en klepjes om het goed dicht te maken.
Ze zijn echt ideaal om veterklemmen, veiligheidsoogjes, lintjes, bedeltjes, knoopjes, ... in op te bergen. De kralen heb ik in de potjes laten zitten waarin ze zaten omdat ik dat op zich ook leuke en handige potjes vind. En ze staan best leuk op het opbergsysteem vind ik. Er is nog ruimte genoeg om later nog zo'n opbergsysteem ernaast te zetten als het nodig is ;) Nu nog een opbergsysteem zoeken voor mijn wol en ik ben helemaal tevreden ;)

4 opmerkingen:

 1. Wat superhandig!! en je giraf is leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, herkenbaar! Praktisch hé, staat hier ook gewoon op de kast!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk dat is handig! Leuk dat je zo ideeën op doet door bij anderen te kijken.
  De Makro, is dat ook zo'n groothandel voor bedrijven, waar je alleen met een pasje kan kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Fran: idd héél praktisch en van jou afgekeken hé ;)

  @ Kaatje: ja, je moet een Makro kaart hebben om te kunnen betalen. Vroeger was dat idd enkel voor bedrijven maar nu kan iedereen daar kopen zolang je maar een kaart hebt.

  BeantwoordenVerwijderen