zondag 13 november 2011

Hobby - kerstbeurs te Kortrijk

Vandaag ben ik samen met mijn schoonmama en schoonzus naar de hobby - kerstbeurs in Kortrijk geweest. Vorig jaar was ik daar samen met mijn man en de kinderen naartoe geweest maar vandaag was het een 'vrouwenuitstapje' :)  Natuurlijk was er weer heel wat leuks en moois te zien en is onze geldbeugel weer wat lichter ;)  Dit heb ik meegebracht:


Deze bedeltjes heb ik gekocht bij de stand van Hummiez Beads. De hartjes en zonnetjes (van het zonnetje zie je voor en achterkant op de foto) kon je kopen in zakjes van 7 stuks voor 1 euro. Echte koopjes! Het vlindertje kreeg ik er gratis bij :)


Deze haarspeld met gehaakte bloem kocht ik voor mijn dochtertje bij de stand van Oo Jipie. Deze dame ken ik van op een forum en ik had er al een paar leuke dingen besteld voor mijn man zijn petekindjes. Het was leuk om haar eens in levende lijve te ontmoeten :)


En bij de stand van Ludiec kocht ik een pons om rondjes mee uit te ponsen, 3 stempelkussentjes en 2 kerststempels. Mijn schoonma kocht ook een aantal stempels en stempelkussens die we dan kunnen uitwisselen met elkaar om zelf kerstkaarten mee te maken.

Dochterlief wou knutselen toen ze de stempels zag en zo heeft mama ook meteen even de stempels kunnen uitproberen ;) Ik had wel geen geschikt papier in huis om een mooi kaartje mee te maken maar het was wel heel plezant om onderstaande probeersels te maken!
2 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Je bent goed geslaagd zo! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Cindy,

  Dankjewel voor je reactie op mijn blog!
  Zoek maar eens op Etsy.com naar clip-arts en je vind de wereld aan leuke pakketjes.

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen