zondag 28 augustus 2011

Windstil

Het is hier een beetje windstil op vlak van creatief zijn. Dit ligt alvast niet aan gebrek aan inspiratie want ik bracht deze boeken mee uit de bibliotheek omdat er leuke dingen instaan.


Naast voldoende inspiratie is er ook voldoende zin om dingen te maken maar het lijkt er maar niet van te komen. Ik denk dat het, zoals in vele gezinnen, tijd is dat school weer begint en er weer wat rust terug keert in huis. Ik verlang ernaar om eens alleen thuis te zijn en me dan in alle rust te kunnen concentreren op een naaiprojectje of een haakwerkje.

Deze namiddag heb ik een poging gedaan om, met de oefenstofjes die ik onlangs op de rommelmarkt kocht, een tasje te maken voor mijn dochtertje. Het leek me het ideale moment want er was voetbal op tv en het was slecht weer, een echte binnenzit namiddag dus! Dit is het voorlopige resultaat:


Het constante gepraat en het gejoel van de voetbal op tv, met de daardoor heen spelende Laura muziek van dochterlief, waren niet echt een hulp om me te kunnen concentreren dus ben ik hier gestopt. Bij de voering heb ik ergens een fout gemaakt die ik eerst zal moeten veranderen voor ik ze in de tas kan aanbrengen.
Maar daar ga ik mee wachten tot de kinderen weer naar school zijn en de rust weer wat is weer gekeerd in huis ;)

1 opmerking:

  1. Leuk!!!

    Hier was het weer ook pet. Nu schijnt de zon, maar ja nu is de dag om! :(

    Ben benieuwd wat je allemaal uit de boekjes gaat maken!!

    BeantwoordenVerwijderen