zaterdag 13 augustus 2011

Rarara

Al heel de week keek ik er naar uit om vandaag mijn slag te gaan slaan in 'In den beer', een stoffenwinkel met véél keuze. Daar zou ik wel wat goedkope stofjes vinden om mee te oefenen. Helaas ben ik er zonder stof weer buiten gegaan. Op de stofrollen stond vaak geen prijs en ze hadden zo veel staan, ik had geen idee waar ik moest zoeken. Er was ook maar één verkoopster die druk in de weer was met mensen van de gewenste stof te voorzien én er stonden al enkele wachtenden aan de toonbank, ik kon dus niet even vragen of ze me wat goedkope stoffen kon laten zien. Ik was wel een beetje ontgoocheld want met dit slechte weer was het ideaal om gezellig binnen te zitten en iets leuks te naaien. Misschien ga ik maar eens terug op een weekdag.

Maar niet getreurd, ik moest ook zeker langs in de hobbywinkel om oogjes voor het haakwerkje waar ik nu mee bezig ben. Zolang ik geen oogjes had kon ik niet verder doen. In die winkel hebben ze ook redelijk wat stof, en leuke stofjes trouwens, maar ik schrok serieus van de prijs en heb me beperkt tot de oogjes waarvoor ik ging ;) Hieronder kan je zien waarvoor de oogjes gebruikt werden, rarara, wat zal het worden?


1 opmerking:

  1. Tja wat moet het worden? Een schildpad?
    In elk geval vind ik het nu al leuk!
    Alles wat bij mij oogjes heeft, gaat leven :)

    Wel jammer dat er geen prijzen bij de stoffen zitten. Wij hebben in Uithoorn ook een stoffen winkel. Ik zal eens kijken of daar prijzen bij staan.

    BeantwoordenVerwijderen