zondag 23 maart 2014

Mijn scrapgerief nog eens boven gehaald!

Vandaag staat er een rustige zondag op de planning dus het was het ideale moment om mijn scrapgerief nog eens boven te halen. Het voelde als een eeuwigheid geleden!

Een tijd geleden bracht mijn man als verrassing een pakket met knutselpapier mee uit een winkel en een stempelset. Heel lief natuurlijk van hem, al zijn het dan pakketjes die ik zelf niet zou kopen omdat het papier niet stevig niet genoeg is of omdat de stempels niet zo mijn smaak zijn. Maar ik moet toegeven dat ik vandaag heel tevreden was met het papier dat ik in het pakket heb gevonden! Het resulteerde in 2 mooie kaartjes (al zeg ik het zelf) ;)Het leuke is, dat als je al een tijdje bezig bent met allerlei spulletjes te verzamelen, dat je dan op de duur altijd wel iets liggen hebt wat mooi samen past. Zo had ik een kleur van Flexmarker en plakparels die heel mooi samen gingen met het roze papiertje achter de beer. En bij het groen papiertje kon ik probleemloos een stukje touw voorzien.

Ik genoot er ook van om eindelijk nog eens met mijn Flexmarkers aan de slag te gaan. Een tijdje geleden had ik 3 leuke stempeltjes met een draakje op de kop kunnen tikken en die waren tot nu toe werkeloos blijven liggen. Tijd om daar verandering in te brengen!
Ik ben eigenlijk heel tevreden over het resultaat van het inkleuren. Het was eerst mijn bedoeling om ook kaartjes te maken met de afdrukjes maar toen bedacht ik me dat het ook wel leuk zou zijn om mensen te verrassen in een RAK'je met zo'n afdrukje. Bij de Filofax groep kan je je namelijk opgeven voor de RAK lijst en dan is het de bedoeling dat je de mensen die daarop staan wat leuke spulletjes stuurt die ze kunnen gebruiken om hun agenda mee op te fleuren zonder dat je daarom iets terug verwacht. Je moet natuurlijk wel een beetje letten op wat ze leuk vinden (dat staat ook op de lijst) en aangezien er nogal wat fans zijn van 'schattige dingen' vond ik de draakjes daar wel onder vallen. Wat vinden jullie? Zijn ze niet schattig?


1 opmerking:

  1. Hele leuke kaartjes.
    Prachtig gewoon.

    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award:
    http://blog.tyra.be/2014/04/liebster-award.html

    BeantwoordenVerwijderen