zaterdag 22 maart 2014

Even geduld...

Ik dacht dat ik er dit weekend zou kunnen invliegen met het versieren en organiseren van mijn Filofax.
Maar er is een kink in de kabel...

Ik had een Filofax uit de outlet gekozen. Ik wil eerst eens zien of het me bevalt voor ik me waag aan een duurder exemplaar. Nu zit in het outlet model nog een agenda inhoud van 2013 maar je krijgt er wel een agenda inhoud van 2014 bij natuurlijk. Het enige probleem is dat de agenda inhoud van 2013 horizontaal staat maar die van 2014 vertikaal. En ik heb écht wel een horizontale inhoud nodig voor wat ik wil gaan doen.

Dus op zoek gegaan wat mijn opties waren. Ik ben begonnen met een mailtje te sturen naar de winkel met mijn uitleg en de vraag of ik de agenda inhoud van 2014 kon ruilen voor een horizontaal exemplaar.
En gelukkig, het kan! De verticale inhoud moet ik zelfs niet terug sturen. Ik wacht nu vol spanning af tot mijn nieuwe agenda inhoud aankomt! Stiekem hoop ik dat het nog voor vandaag zal zijn als ze het als pakketje versturen maar ik vrees ervoor...

Om het wachten wat draaglijker te maken ben ik deze morgen wel nog eens op zoek gegaan naar stickers, washitape, enz. De buit was vrij groot, vooral in de Hema hadden ze veel leuke dingen!Je ziet, ik ben er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten