donderdag 12 januari 2012

Poes en Poekie

Op de blog van Snollebol zag ik een bericht over


De mensen van Poekie verzamelen tegen deze zomer een boel handgemaakte knuffels, sleutelhangers, ... om aan kinderkankerpatiƫntjes te geven in het UZ Gent. Ik vond dit een mooi initiatief en heb besloten om ook te zorgen voor een paar knuffels. Hier kan je meer vinden over dit project. Doe je ook mee?
Onderstaande knuffels stuur ik binnenkort op naar Poekie


En ik heb ook Ć©indelijk de dikke kater gehaakt, waarvan ik het patroon besteld had bij Piichii . Hij was meteen aangeslagen door dochterlief ;)  De neus is helaas geen echte poezenneus, die hadden ze niet in de hobbywinkel en ik heb pas achteraf bedacht dat ik de neus ook gewoon kon borduren. Nu ja, dochter is blij ermee ;)

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk! Goed initiatief. Jammer dat ik alles behalve creatief ben, anders had ik wel mee willen doen. Ik had ze altijd naar jou kunnen sturen.

  Die grote kater is ook leuk! :) Ik kan me voorstellen dat Flore er meteen weg van was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je ook meedoet aan het Poekie project! Je dikke kater is heel geslaagd :-) Was je de kleurwissel beu voor het staartje ;-) Ik vind hem zo eigenlijk wel beter! En als het een troost kan zijn: mijn kater heeft ook geen echte poezenneus ;-) Ga je hem nog 'klauwtjes' geven of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Fran: ik had idd ook niet echt zin in de kleurwissels maar omdat de oortjes en pootjes ook maar in 1 kleur waren leek het me nog leuk om die staart zo te doen. Klauwtjes heb ik hem niet meer gegeven. Ze vinden hier trouwens allemaal dat hij niet lijkt op een kat maar op een grappig beertje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze leuk!!!
  Daar zullen de kinderen blij mee zijn!
  Ik ga er ook nog een paar voor maken. Erg leuk initiatief!

  Ik vind de kater ook leuk hoor! De neus... tja, dat is inderdaad meer een beren neus ;-). Maar toch is hij erg schattig!

  Liefs Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke knuffels heb je gehaakt zeg!

  Groetjes titi

  BeantwoordenVerwijderen