zaterdag 21 januari 2012

Pizza Box Day

Vandaag was het zover, schoonmama en ik zouden samen onze eerste scrapbookworkshop volgen!
We hadden ons ingeschreven voor de Pizza Box Day bij Tiny's Hobby . Bij de inschrijving hadden we een pizzadoos gekregen die gevuld was met papier, stempels, splitpennen, stickers, ... die allemaal bij elkaar pasten.
Iedereen die zich inschreef kreeg hetzelfde pakket. Het was dan de bedoeling dat je thuis foto's zocht die bij je papier pasten qua kleur en dat je tijdens de workshop werkte met de spullen uit je pizzadoos. Je mocht natuurlijk nog extra dingen meebrengen die je thuis had liggen en die er ook bij gebruikt konden worden.

Gewapend met onze pizzadoos en basismateriaal kwamen we aan. We werden in een kleine groep mensen gezet, we waren met 8, en dat was echt gezellig. De workshop ging door van 10u tot 16u en de tijd is echt voorbij gevlogen!

Er hingen wat voorbeelden van lay-outs op om ideetjes op te doen en we hadden 2 ervaren scrappers bij ons in de groep waar we uitleg of hulp aan konden vragen. Zo leerden we heel wat bij over materiaal en kregen we interessante scraptips. We konden ook allerlei spullen gebruiken en als we iets extra wilden dan zaten we uiteraard bij de bron, we konden gewoon de winkel inlopen en gaan kopen wat we nodig hadden. We kregen daarop trouwens een leuke korting omdat we de workshop volgden :)

's Middags zaten we gezellig samen met de mensen van de andere groep om pizza te eten. Zo leerde je de mensen weer wat beter kennen en pas toen je aan tafel ging besefte je hoeveel honger je eigenlijk had!
Uiteraard zijn we ook allemaal nog meerdere keren gaan rondsnuffelen in de winkel, ik ben zelfs 3 keer aan de kassa gepasseerd vandaag ;)

Maar dit was het resultaat:Ik ben echt tevreden over mijn pagina's :)

En dan nog even laten zien waarmee ik aan de kassa heb gestaan ;)

 Letterstickers


Papier


Een hoekpons (om hoekjes van foto's en papier af te ronden), een fijn schaartje, een acrylblokje voor kleine clearstamps en embellishments.


Stickers


En nog meer stickers ;)

Ik word echt helemaal zen door het scrappen. Om vlot te kunnen haken moet ik eigenlijk al ontspannen zijn, anders lukt het me niet om me op het patroon te concentreren. Maar bij scrappen moet je niks en je kan eigenlijk ook niet echt iets fout doen. Ik denk dan echt aan niks anders dan aan hoe ik mijn pagina ga maken en dat is heerlijk ontspannend!

2 opmerkingen:

 1. Dat zag er idd heel gezellig en productief uit! Mooie dingen heb je gekocht! Kan me voorstellen dat je er helemaal van ontspant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooi gemaakt zeg!
  En wat een leuke spullen heb je gekocht!

  Ik vind allebei heerlijk ontspannen ;-).
  Met het scrappen vind ik het ook nog wel eens moeilijk om op een idee te komen. Het kleuren ontspant wel heel erg.
  Ik denk, dat ik het gewoon vaker moet doen :-)!

  Ik ben heel benieuwd naar je volgende creaties.

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen