zondag 28 december 2014

Kerstvakantie

Deze week had ik de hele week vakantie en ik heb er van genoten!

Mijn naaimachine heb ik helaas nog steeds niet terug :(  Er was een bepaald onderdeeltje stuk dat ze niet op stock hebben in de firma. Het bestelde onderdeeltje zal pas na de feestdagen in de winkel arriveren. Mijn naaikriebels zal ik in bedwang moeten houden tot na de feestdagen. Wat niet evident is als er een Zo geknipt deel 2 onder de kerstboom ligt! Maar om de pijn wat te verzachten heb ik op een uitverkoop wel wat leuke stofjes gekocht en ik heb het boek Feest in het knutselbos besteld. Ik denk dat ik keuzestress zal hebben over wat ik eerst ga maken eens mijn machine terug thuis is ;)

Maar ook zonder naaien op het programma hebben we ons weten te amuseren. Op tweede kerstdag was er weer de jaarlijkse Taartenslag van spellenclub Incognito. Als we kunnen gaan we daar altijd naar toe. Die namiddag hebben we de spellen Five Tribes, Kings of Tokyo en Jungle speed gespeeld.
Five Tribes was niet mis maar je moet het wel meerdere keren kunnen spelen voor je ten volle de mogelijkheden ontdekt. We zouden het wel nog willen spelen maar zijn niet genoeg overtuigd om het toe te voegen aan onze spellenkast.
Kings of Tokyo is een echt jongensspel en dat speelden we dan ook op vraag van onze zoon. Een leuk, luchtig spel dat niet te lang duurt. Ideaal voor tussendoor. Dit spel mag binnenkort wel onze spellenkast gaan aanvullen.
Jungle speed is een spel waar onze dochter voor was gevallen door het te spelen in de klas. Een leuk spel maar aangezien we al 2 gelijkaardige spellen in huis hebben zijn we ook niet van plan om het aan te kopen.

Ook de familiedag van Spellenclub 13 hebben we bezocht. We speelden daar Origin, The thief of Bagdad en Instanbul. Origin vonden we maar niks en al snel zijn we gestopt met spelen. De andere 2 spellen vielen wel erg in de smaak! Instanbul hebben we niet kunnen uitspelen wegens tijdsgebrek maar het spel sprak zo al genoeg aan om overtuigd te zijn. Dus binnenkort komen deze 2 spelletjes hier ook de spellenkast vervoegen.

Foto's van de kerstsnail en de aangekochte stofjes volgen nog, de batterij van het fototoestel moet eerst worden opgeladen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten