vrijdag 1 februari 2013

Workshop

Onlangs ben ik naar een workshop geweest bij Elke Verschooten van Crafts & things. Het was een workshop om stempels te leren inkleuren met Derwent potloden zonder het gebruik van terpentine.
Zo'n workshop is wel uniek want het is absoluut niet evident om Derwent potloden te vinden in hobbywinkels in België, om van workshops nog maar te zwijgen. 

Het was een heel leuke en leerrijke workshop! Alles verliep heel vlot en het was erg gezellig. Ook al was het de eerste keer dat ik bij Elke in de winkel was, het voelde alsof ik daar al jaar en dag vaste klant was. :)
Dit is het resultaat:


Het is een kaart met een doosje eraan. Eerst heb ik leren werken met de scor-pal, een handig ding om rillijnen aan te brengen bij kaartjes of als je doosjes wil maken. Dat smaakte wel naar meer! ;)
Nadat we onze basis hadden gemaakt was het tijd om de beer te stempelen en in te leren kleuren met 3 tinten van een kleur. Dat was echt wel even wennen. Maar tegen dat mijn beer bijna helemaal gekleurd was, lukte het al een stuk beter. Oefening baart kunst is hier zeker toepasselijk!

Toen mijn kaartje af was, heb ik natuurlijk nog eens rondgesnuffeld in de winkel én natuurlijk een bestelling gedaan ;) Er waren ook zoveel mooie stempels uit te kiezen en er zijn nu eenmaal grenzen aan een mens zijn zelfbeheersing hé ;) ;)

Kortweg: ik ben er heel tevreden weer vertrokken en kan de workshops daar zeker aanbevelen!

2 opmerkingen:

  1. Super mooi, maar ik weet niet of het iets voor mij zou zijn, want ik ben nooit een kei geweest in het mooi inkleuren.

    Groetjes
    Ellen

    BeantwoordenVerwijderen