woensdag 27 februari 2013

Potloden

Een hele tijd geleden heb ik een doosje met 24 coloursoftpotloden van Derwent aangekocht. Een setje om te proberen of ik het leuk zou vinden om stempels in te kleuren. En ik vond het leuk! Al vond ik mijn ingekleurde stempels nog niet zo mooi als van anderen. Tijdens de workshop die ik laatst volgde, ontdekte ik hoe dit kwam. Door het gebruik van meerdere tinten door elkaar kom je tot een veel mooier resultaat.
Dus... mijn doosje met 24 stuks voldoet niet echt. De Coloursoft reekst bevat 72 tinten en die doos is natuurlijk niet goedkoop. Daarnaast had ik na de workshop ook wat leuke stempels en andere spulletjes besteld, een mens kan niet alles willen natuurlijk ;)
Maar omdat ik natuurlijk niet veel kon doen met mijn stempels zonder extra potloden, heb ik mezelf een vervroegd verjaardags- en moederdagscadeau gegund ;) Je raadt het al, ik heb de 72 Derwent kleurtjes aangekocht!


Zondag ga ik naar de hobbybeurs om mijn bestelde spullen af te halen en dan kan ik er éindelijk mee aan de slag!

3 opmerkingen:

 1. o wow...dit is zo'n mooie doos.me tante heeft hem laatst ook gekocht. ik zelf heb een doos van 36 en heb inmiddels er al weer losse bij gekocht.
  moet er nog 17 dan heb ik ze ook allemaal..
  nou veel kleur plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Mogen wij onszelf ook eens verwennen. Leuk dat je zo vkakbin de buurt woont. Kom je ook een keer bij mij workshoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. maar zo leuk! ergens zou ik dat ook willen, maar je moet ergens stoppen met de hobby's want heb er al veel: haken,breien,borduren, patchwork,...

  BeantwoordenVerwijderen