zondag 19 februari 2012

Gezellige zondag

Deze namiddag had ik het geluk dat ik een namiddagje mocht gaan scrappen bij de lesgeefster van de scrapbooklessen waar schoonmama en ik heen gaan op woensdag. Je moest hiervoor wel al wat zelfstandig kunnen werken. Het was de bedoeling dat ze zelf ook kon scrappen en enkel nu en dan advies moest geven.
Samen met mijn dochter ging ik daar heen, terwijl de mannen naar de bioscoop gingen.

Ik had me thuis wat voorbereid door al de foto's en bijhorend papier samen te steken in een mapje en al eens na te denken wat ik ermee zou doen. Maar toch was wat hulp welkom. Soms gewoon voor kleine dingen waar je wat aan twijfelt, soms omdat je echt niet weet hoe je aan iets moet beginnen en soms om net dat detail te vinden die je pagina 'af' maakt.

Hier het resultaat van mijn scrapnamiddagje:Op de eerste pagina ontbreekt er precies nog iets vind ik, wat details, daar ga ik nog even op verder zoeken.

We werden ook getrakteerd op American pancakes door de mama van de lesgeefster. Het was de eerste keer dat ik die at en ik vond ze héérlijk! Lekkerder dan de Belgische pannenkoeken eigenlijk.

Het was een leuke, gezellige dag vandaag! :)

2 opmerkingen:

  1. Leuk leuk, dat worden mooie fotoboeken zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat schitterend gedaan!
    Het past allemaal zo mooi bij elkaar! Heel mooi!!!

    Groetjes Tamara.

    BeantwoordenVerwijderen