zondag 18 december 2011

Kerst en zo...

Ik had zoveel plannen om vanalles te maken en te haken voor kerst maar dat is precies anders uitgedraaid... December is hier een hele drukke maand met Sinterklaas, 3 verjaardagen en dan nog de feestdagen erbij. Ook de aanloop naar december is altijd een drukke periode + een lichaam dat niet altijd meewil, waardoor er dus niet veel terecht gekomen is van al mijn creatieve plannen ;) Na januari is het hier normaal wel altijd erg rustig dus ik hoop dan mijn schade wat te kunnen inhalen. Schrik niet als je na de feestdagen nog kerstdingen ziet verschijnen ;)

Maar gisteren ben ik er toch in geslaagd om 1 kerstdingetje te maken! Samen met schoonmama had ik afgesproken om gisterennamiddag samen te komen en kerstkaarten te stempelen met de spullen die we onlangs gekocht hadden op de kerstbeurs. Eerst moesten we nog even naar de hobbywinkel om een paar spullen (waar we beiden aan gedacht hadden maar ook vergeten te halen waren ) en daarna konden we erin vliegen. Ik was al een hele week aan het uitkijken om eraan te beginnen maar toen ik aan tafel zat leek ik geen inspiratie te hebben... Dus eerst eens een paar dingetjes geprobeerd. De tijd vloog razendsnel voorbij en toen ik uiteindelijk 1 kaart had gemaakt die ik mooi genoeg vond, was het al tijd om op te ruimen! Het was heel leuk en gezellig maar véél te kort. We gaan dit zeker nog opnieuw doen met meer tijd :)

Hier is ze dan, mijn kerstkaart:


5 opmerkingen:

 1. Hij is ook wel erg leuk geworden! ken dat wel hoor, zit je eenmaal en 'lukt' er niets! Bewaar je de rest (die nog komen) toch voor volgend jaar ;-) En dank je voor je berichtje, ik ben helaas zelf ook geen theedrinker, misschien zou hij ook om de koffiepot passen, alhoewel dat al een 'thermoskan' op zich is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt Nancy :) Ik was idd van plan om me nog eens aan tafel te zetten en kaarten te maken voor volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er leuk uit!

  Ik wilde ook nog meer maken hoor voor de kerst... Maar het vreet tijd inderdaad. Wat Nancy al zegt, dan heb je alvast wat voor volgend jaar.

  De figuren op mijn kaarten zijn mallen, die ik door een Bigshot haal. Google maar eens.
  Ja..., je weet niet waar je aan begint ;-).

  Sterkte met je lijf...
  Irritant hé..., dat het niet wil doen, wat jij wilt...

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Bigshot ken ik, straks moet ik nog bijbouwen voor al die spullen! ;)
  Ja, dat lijf gedoe is idd wel irritant...

  BeantwoordenVerwijderen