zondag 26 mei 2013

Bundle of joy

Vandaag kon ik eindelijk nog eens een workshop gaan volgen bij Tiny's in Kortrijk. Samen met mijn schoonmama trok ik er heen want we hadden ons beiden ingeschreven voor de 'Bundle of joy' workshop, waarin we zouden werken rond het thema baby's. Ik was meteen dol op het papier!
Iemand van het designteam had voor ons 9 lay-outs gemaakt met het papier waarmee we zouden werken en daaruit konden we er enkele uitkiezen die we tijdens de workshop konden maken.
Geen makkelijke keuze want ze waren allemààl mooi! Maar we hadden geluk, we kregen een kopie van alle lay-outs zodat we ze thuis allemaal konden maken.
Deze lay-out heb ik tijdens de workshop gemaakt:


Toen ik weer thuis was stond er eerst nog wat studeren op het programma maar daarna beloonde ik mezelf met het maken van nog een lay-out ;)


Ik ben heel tevreden over de pagina's en het smaakt natuurlijk naar meer maar de komende weken zal er helaas weer geen tijd overschieten om te scrappen, het zal studeren, studeren en nog meer studeren worden. Het zijn de laatste loodjes voor dit schooljaar en daarna kan ik mij eens goed uitleven op scrapvlak! :)


3 opmerkingen:

  1. Leuk, bundel je die allemaal in een boek achteraf of... ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Fran: het is idd de bedoeling om boeken met thema's te maken. Een boek voor elk van de kinderen, een boek over een reis, ...

    BeantwoordenVerwijderen