vrijdag 5 april 2013

Communiekaartje

Op mijn (onuitputtelijke) scrapbook-spullen-verlanglijstje stonden al een hele tijd onderstaande nestabilities, de cirkels en de rozetten.


Je kan ook ponsen kopen waarmee je verschillende maten van cirkels en rozetten kan uitponsen maar als je per maat van cirkel en rozet een pons nodig hebt, dan wordt dit nogal duur en al die ponsen nemen natuurlijk ook veel plaats in. Dus met deze nestabilities heb ik meteen verschillende formaten van beide. Om ze te kunnen gebruiken heb je natuurlijk een Big Shot of gelijkaardig toestel nodig. Voor scrapboekleken, een Big Shot is een 'ding' dat je kan vergelijken met een mangel waar ze vroeger lakens door draaiden om te strijken.
Door zo'n cirkel op je papier te leggen, tussen 2 speciale platen te steken en door de Big Shot te persen wordt de cirkel uit je papier gesneden.

En daarmee kon ik dit communiekaartje maken:


2 opmerkingen:

  1. Ik heb al die losse ponsen, oeps. Maar zo groot als de grootste nesties zijn ze niet. Dus ook ik heb deze stiekem nog, hihihi. Heel leuk kaartje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar is niks mis mee natuurlijk om al die ponsen te hebben, iedereen kiest wat hij graag wil. Die kleinere ponsen zijn soms ook erg handig om net om een stempel heen te kunnen snijden. Alles heeft zijn voor- en nadelen hé :)

    BeantwoordenVerwijderen