donderdag 6 december 2012

Verwennerij.

Soliciteren, een opleiding volgen en studeren, huishouden doen en tijd besteden aan het gezin... het is niet altijd makkelijk om dat alles te combineren. Het is soms best stresserend zelfs en daarom vond ik dat ik wel eens een verwennerijtje mocht kopen voor mezelf ;) Aangezien ik een ellenlange verlanglijst heb op scrapbookvlak hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken wat ik wilde als verwencadeau ;)

Het is de Big Shot geworden :) Toen ik onlangs samen zat met mijn schoonmama om kerstkaartjes te maken had zij haar Big Shot mee en ik vond het echt een superding!
Mensen die scrappen kennen de Big Shot of gelijkaardige toestellen wel allemaal maar voor de mensen die er niet in thuis zijn; je kan met door middel van die 'machine' bv relief in papier brengen en dat als achtergrond gebruiken zoals bij dit kaartje


Of je kan er figuurtjes of tekst mee uitstansen zoals je hier kan zien. Ik heb ook enkele figuren gekocht en een achtergrond om mee te werken dus binnenkort kan ik je eigen voorbeelden laten zien :)

Verder heb ik ook nog wat fleurige kerstpapiertjes, chipboards en brads gekocht om nog meer kerstkaartjes te maken en kerst lay outs.


Ik sta te popelen om aan de slag te gaan met mijn nieuwe spullen maar er moet ook nog flink gestudeerd worden de komende week dus alles blijft netjes liggen tot ik toe ben aan een welverdiende studeerpauze ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten