zaterdag 19 mei 2012

We zijn er weer!

Zo, alle feestelijkheden die op onze agenda stonden zijn nu voorbij. Weer meer tijd om creatief bezig te zijn dus! Dat zien we helemaal zitten ;)

Vandaag ben ik nog maar een keer de hobbywinkel onveilig gaan maken. Nadat ik de vorige keren telkens scrapspullen had bijgekocht, heb ik nu eens een voorraad wol gekocht. Dat was echt eens nodig!
Onderstaande Pokémonbal was iets waar mijn zoontje al een hele tijd geleden eens om gevraagd had. Nu had ik daarvoor wel de juiste kleuren in huis maar het patroon was maar voor een klein balletje. Dus heeft hij wat langer moeten wachten tot ik vandaag een haaknaald nr 5 had gekocht en van elke kleur 2 bolletjes wol had voorzien om met dubbele draad te kunnen haken. Zo had hij binnen de kortste tijd een groter formaat van Pokémonbal die wél naar zijn zin was ;) Het was wel leuk om zo snel een werkje af te hebben :)

Patroon haalde ik hier

Donderdag ben ik samen met mijn vriendin Fran naar het Stoffenspektakel in Mechelen geweest. Het was een beetje een last minute afspraak maar dat is soms nog het leukst! Ik was nog nooit naar een stoffenbeurs geweest dus dat leek me wel eens leuk én dan kon ik ook éindelijk eens stofjes kopen voor de muziektas van mijn dochter. Die heb ik haar een half jaar geleden al beloofd maar ik raakte maar niet in een stoffenwinkel met leuke (en betaalbare) stof. Nu heb ik dus geen excuus meer om geen tas te maken... ware het niet dat ze de ene stof die ik voor haar heb gekozen 'ouderwets' vindt :(  Kinderen hé ;)
Dus nu ga ik nog even denken wat ik met welke stofjes ga maken maar een rokje zal er zeker tussen zitten want ik heb speciaal een goedkope stof gekocht van 2 €/m om me te oefenen (dan mag ik nog eens fout knippen ofzo).

Verder zit ik ook te wachten op de foto's die ik heb laten afmaken om nog eens wat pagina's te kunnen scrappen.

Véél plannen dus! :)

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gehaakt!! En nu aan de stofjes ;-) Succes én veel plezier hoor!
  Fijne zondag nog!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi pokemonbal, nu het rokje en de zak naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geworden toch!! En ach ouderwets, als ze de tas ziet is ie echt niet meer ouderwets! :)

  BeantwoordenVerwijderen