maandag 23 april 2012

Hij is af!

Herinneren jullie je deze sneak peak nog?  Dit is het eindresultaat:


Dit projectje was al een tijdje af op één detail na... namelijk een neus.  Zonder neus leek deze koala meer op een alien dan op een koala dus dat was nog niet toonbaar ;) Ik had ook al een tijdje een stukje fleece liggen om de neus uit te knippen maar het leek er maar niet van te komen. Maar vandaag heb ik er een gedacht van gemaakt en voila! Ik kon ook niet te lang meer wachten... Donderdag komt mijn vriendin uit Australie op bezoek. Ze is een echte Australische en op ons 15de zijn wij met elkaar beginnen schrijven. Dit jaar kennen wij elkaar dus al 19 jaar! Ze is al een paar keer kort bij me op bezoek geweest, de laatste keer was 10 jaar geleden. Ondertussen heb ik 2 kinderen en is zij gehuwd en dit keer komt haar man mee :)
Ik kijk er naar uit om haar terug te zien en deze koala krijgt ze van mij mee naar huis. Dan heeft ze alvast een handgemaakte knuffel om de toekomstige kinderkamer mee op te fleuren ;)

Verder is het hier wel wat rustig op creatief vlak wegens drukke tijden maar die lopen stilaan ten einde dus dat komt wel weer goed :)

4 opmerkingen:

 1. wat een lief beertje!

  Wat ontzettend leuk dat je vriendin komt! 19 Jaar is echt lang! :) Blijven ze bij jullie logeren?

  Heel veel plezier alvast!!

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aha, eindelijk heeft het arme beestje een neus gekregen :-) Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ info: ze logeren in het hotel hier in het dorp. Er is ook een vriendin mee van hun. Maar ze blijven eigenlijk maar een dagje. Ze zijn op doorreis door Europa en dan maakt ze altijd een stop bij mij. We gaan samen lekker uit eten en bijpraten :) Kort maar gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen